Ik ben een drummer!

Hoikes lieve mensen,

Ik wil jullie iets meer vertellen over mezelf, over ’t feit dat ik vooral achter de drums mijn loopbaan als muzikant begon. Het begon met trommelen op tafel, aan tafel, op lege blikjes of flesjes. Later op borden en pannen tot ons moe haar ergernis……STOPT DAARMEE!! riep ze dan. Tikken en ritme slaan op mijn lessenaar maakte ook de leraar boos. Op mijn 16de verjaardag kreeg ik mijn nonkel Henri mijn eerste drumstelletje. Model Kings. De oefening Pannekoeken, Pannekoeken, Pannekoeken 😉 Elke drummer begrijpt dit. Drummen en later in combinatie met zingen was een heerlijke uitlaatklep.

Nog steeds is niet iedereen is even blij als ik begin te drummen. Mijn onderbuurman b.v. kan het niet op prijs stellen als ik oefen dus als wil drummen, als ik repeteer en stemoefeningen doe, probeer ik in ’t oog te houden als wanneer hij de deur uitgaat. Oplossing was dan maar een elektronisch drumstelletje dan kan ik in stilte oefenen zonder dat mijn buren chagrijnig worden. Het zingen kan ik niet geluidloos. Af en toe kan ik het toch niet laten om lawaai te maken.

Sorry Wim (mijn onderbuurman)😉

Met groetjes van jullie muzikant

Danny

Gepubliceerd door danny foster live

Daar waar ik niet mijn woorden vind, waar mijn uitleg onduidelijk is spreekt mijn muziek want dan zijn ook de stiltes belangrijk!

4 gedachten over “Ik ben een drummer!

  1. Je was al bezig met drummen in de school waar we samen zaten , maar het was niet met uw drumstel en drumstokken , maar met uw vingers deed je je optreden , en dan nog te zwijgen hoe je Tom Jones aankondige

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: