Ons Cafeetje aan de statie!!

De zondag is onze feestdag. Is vriendendag. Is ook werkdag en voor t vrouwtje dansdag en rood wijntjesdag 😉 een leuke dag dus.

Zondag zing ik zo goed als elke week in ons cafeetje aan de statie.

De klanten/mensen/vrienden die daar komen kennen mijn liedjes en nu er nog steeds niet gedanst mag worden zingen ze enthousiast mee!

Voor Corona moest een nummer dansbeats hebben, ritme en tempo waarop ze konden dansen, bewegen, springen en schudden. Nu moet ik mijn programma wat aanpassen, oude Vlaamse en Nederlandse liedjes komen uit de kast. Maar niet alleen Vlaamse hoor. Het laatste bommeke dat ik gooi is een verjaardags-medley van Trini Lopez.

Teksten die, afhankelijk van de generatie waar u in geboren bent, in uw geheugen gegrift staan. Niet noodzakelijk met de juiste woorden but who cares. Als de klanken er maar zijn.

Leuk is het zeker en niet in t minste voor mezelf. Het is natuurlijk geen sportpaleis maar ik ken dan ook 95 % van de meezingers. Zij kennen mij vandaar dat ik het woord Vrienden durf te gebruiken. Ik begroet ze dan ook van achter mijn keyboard, ik laat ze graag horen dat ik blij ben dat ze weer aanwezig zijn. Ik weet dan ook wel wie op welk lied reageert en in de stemming komt.

Allezins nen dikke mercie aan iedereen die mijn werkdag/ mijn zondag/ mijn feestdag aangenaam maken.

Met lieve groetjes van jullie muzikant Danny

Gepubliceerd door danny foster live

Daar waar ik niet mijn woorden vind, waar mijn uitleg onduidelijk is spreekt mijn muziek want dan zijn ook de stiltes belangrijk!

4 gedachten over “Ons Cafeetje aan de statie!!

  1. Mooi geschreven . Wij denken ook steeds aan onze Danny hij doet zijn uiterste best om iedereen tevreden te stellen . Kunnen we een betere hebben ik denk het niet . Hou het gezond en nog vele succesjaren

    Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: