My Way……

My Way

Das de titel van mijn nieuwste projectje, een evergreen van Frank Sinatra die ik al jaren zing.

Toch klinkt een lied zoals My Way nu beter. Ik kan het nog meer met gevoel brengen omdat ik al een tijdje geleeft heb. Omdat ik ups en downs gekend heb. Omdat levenservaring bijgedragen heeft aan tot wie ik ben en hoe ik nu denk.

Terwijl ik het zing denk ik aan goei en domme dingen die ik deed. Ik overloop fouten en vergissingen die ik maakte. Ik kijk terug op implusieve en naïeve beslissingen die ingrijpend waren. Waarvan ik nadien begreep dat ze……………. impulsief en naïef waren 😉

Blijf jezelf en leef jou leven. Luister en geniet… ‘My Way’

Jullie muzikant Danny

Be true to yourself and live your way. Listen and enjoy ‘My Way’

Your Musician Danny

Gepubliceerd door danny foster live

Daar waar ik niet mijn woorden vind, waar mijn uitleg onduidelijk is spreekt mijn muziek want dan zijn ook de stiltes belangrijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: