Kerstmis voor iedereen.

We kunnen kerst toch niet zomaar passeren. Ongewild komen we toch in de winter-wonder-land-sfeer, met of zonder sneeuw. Krijgen we toch goesting om een boom te plaatsen met ballen en lichtjes, goesting om een kerstmuts op te zetten. Hebben we best zin in gezellig samen te zijn met mensen die we zelf kiezen. Dat jaar even niet, k weet het! Maar kijk, er zijn elk jaar mensen die met deze feesten alleen thuis zitten, dan praat niemand daar over. Nu is het ineens zielig, hebben we medelijden of voelen we ons eenzaam. Er is gelukkig veel geskyped en gefacetimed 😉

Ni te veel nadenken en toch laten passeren dan? Volgend jaar komt er vanzelf een nieuwe kerstmis, en een nieuw jaar, zonder dat we daar iets moeten voor doen. Ik zet sowieso al mijn hoop op een beter, een gezonder, een vrolijker en een muzikaler 2021!

Ik heb wel de tijd genomen om een door iedereen bekend nummer te gaan zingen. Staat op YouTube en ben beretrots op de video die er bij hoort. Er zijn details in die u niet herkent maar die voor mij dingetjes vereeuwigen.

Kleine gifts, Anneke haar zelf gemaakte theelichtjes, het engeltje dat ons Ma gehaakt heeft. Het verlichte kersthuisje waar een grappig verhaal aan vast hangt..Mijn oude trouw vriend de kerstman die elk jaar weer op zijn plaats zit. Spiegeltjes van 25 jaar oud en de glazen bal van opa zaliger…………….voor eeuwig op YouTube.

Warme kerstgroeten en virtuele knuffel van jullie muzikant

Danny

Gepubliceerd door danny foster live

Daar waar ik niet mijn woorden vind, waar mijn uitleg onduidelijk is spreekt mijn muziek want dan zijn ook de stiltes belangrijk!

6 gedachten over “Kerstmis voor iedereen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: