Jawel, heb een terraske gedaan!

Hoi, hoi, ik heb een terraske kunnen doen, tussen de buien door maar samen. Samen met familie, vrienden en buren, samen met de kids en hun kids. Samen met ma en de zussen. Wat hebben we daar lang op gewacht. En ’t is maar een begin he. Dus, pak de momentjes, doe het slim en voorzichtig. Doe het samen want dat is nu echt wat ik ’t meeste miste. Samen !!!

Tot snel, tot ziens, we moeten nog even geduld hebben maar ik geloof dat alles goed komt, nog ni meteen maar snel, z.s.m..

Groetjes van jullie muzikant

Danny

Gepubliceerd door danny foster live

Daar waar ik niet mijn woorden vind, waar mijn uitleg onduidelijk is spreekt mijn muziek want dan zijn ook de stiltes belangrijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: