Wat is blog?

Mijn  blog zijn dingetjes, berichten, verhaaltjes die ik regelmatig op mijn eigen website plaats. Deze inhoud wordt ook wel content genoemd. Een bericht wordt een blogpost genoemd. Wat je nu op mijn website leest is een blogpost. In mijn blog wil ik jullie meenemen naar mezelf, naar hoe ik me voel, wat me overkomen is of gewoon iets wat ik wil delen. Een nieuwe blogpost kan ik plaatsen wanneer ik dat wil. Dagelijks, wekelijks of maandelijks, precies wanneer het me uitkomt.

Ik heb het over leuke dingetjes en af en toe minder leuke dingetjes zoals het mailtje met annulatie dat ik begin deze week ontving. Annulatie van mijn eerste live-optreden in Nederland. Gisteren een telefoontje, annulatie van een optreden in een woonzorgbedrijf. Dat was voor vandaag gepland en natuurlijk zijn we ons er van bewust dat de plannen voor kerstfeestjes/ optredens dit jaar, ook daarna nog, in ’t water gaan vallen.

Jammer, ik zag er zo naar uit, het moesten kerstfeestjes worden met nieuwe, onbekende liedjes. Vooral kerstliedjes om op te dansen, mee te zingen of naar te luisteren omdat ze een prachtige tekst hebben. Ik heb gerepeteerd met zoveel goesting, nieuw kerstmanpak gekocht. Niks aan te doen zeker? We zitten samen in deze mallemolen.

Heel lieve groeten van jullie muzikant Danny

HOU JULLIE WARM .-)

t.

Gepubliceerd door danny foster live

Daar waar ik niet mijn woorden vind, waar mijn uitleg onduidelijk is spreekt mijn muziek want dan zijn ook de stiltes belangrijk!

4 gedachten over “Wat is blog?

 1. hoe jammer dat we weer in zo’n situatie terecht komen en er voor jou reservaties geannuleerd worden. Daar waar jullie zo voor geoefend hebben en naar uitkeken. Hopelijk gaat het vlug weer de goede kant op en blijft het zo deze keer. Dikke knuffel

  Like

 2. Dit is geen goed nieuws , je hebt gevochten om voor een Nederlands publiek te kunnen zingen en ik weet dat je er de sfeer gaat inbrengen , een Nederlander heeft tensltote geen moeite zoals een Belg om plezier te maken en zeker niet wat voor songs je brengt je hebt ook een uitgebreid reperoire van Nederlands songs.Wat dat zorgbedrijf betreft maak je daar geen zorgen over er zijn er veel maar ze moeten bijten . Aan uw songs daar met je niet aan twijfelen , je hebt er zoveel en voor elk wat wils . Er zijn mensen die je onderschatten en denken dat je de hoge noten niet haalt , maar staan perplex dat je het wel kunt .
  Veel sterkte tijdens deze strontperiode , maar ik probeer je te blijven steunen .

  Een trouwe genieter van je songs

  Like

  1. Jullie steun is belangrijk en versterkt mijn hoop.
   Zorg ondertussen goed voor elkaar…..laat de winter in dit jaar maar passeren. Alles is straks weer nieuw. Nieuw jaar, nieuwe hoop, nieuwe maatregelen, nieuwe kansen, nieuwe lente enz….
   Tot in het nieuwe moment. Xxx

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: