Seniorennamiddag!

Als je u afvraagt wat er zo fantastisch is aan een seniorennamiddag dan is het de intensiteit van het werkwoord “genieten”.

De blije, enthousiaste gezichten en het meezingen op nummers zoals Lichtjes Van De Schelde of Laat De Zon In Je Hart. Het lachen, zwaaien en hun ingehouden bewegingen want dansen mag niet. Net zoals het stille genieten bij My Way of You Never Walk Alone. Stil tot sommigen gaan rechtstaan joelen en applaudisseren. Voor mij is dat dan missie geslaagd!

In Zeelbaan kwam een heer van me bedanken omdat hij heel even blij was, heel even geen zorgen had na jaren verdriet om verschillende verliezen. Een mevrouw met zeer slechte knieën had even geen pijn meer. Een mevrouw van 101 jaar stond te dansen achter haar rollator. Kinderen van de lieverds komen me bedanken en laten weten dat hun ouders zo content zijn en heel waarschijnlijk een goede nacht tegemoet gaan.

Daar doe ik het heel graag voor zo vaak mogelijk.

Nog even een geheimpje nalaten. Sommigen konden zich echt niet beheersen ma ja, hoe zou je zelf zijn met de medley van Dennie Christian of de Let’s Twist Again van Chubby Checker  😉

Openluchtpodium.

Gewoon buiten, helemaal coronaproof………………….
Fantastisch hoe ze zich laten gaan.
Ze konden zich echt niet meer inhouden…….wat een onstuimigheid, Love It!!

Lieve groetjes van jullie muzikant XXX

Gepubliceerd door danny foster live

Daar waar ik niet mijn woorden vind, waar mijn uitleg onduidelijk is spreekt mijn muziek want dan zijn ook de stiltes belangrijk!

3 gedachten over “Seniorennamiddag!

  1. Oh wat vind ik het telkens zalig om je belevenissen te lezen. Ik hoop dat ik het geluk heb om te mogen oud worden en ook zo’n zalige momenten kan beleven maar dat kan niet vrees ik want jij zal dat niet meer kunnen verzorgen 😉 ik ben geweldig fier op mijn schoonbroertje .
    Dikke kus

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: