Ik kan ni wachten!

1 oktober, ik kan echt niet wachten. Als het goed gaat dansen we vanaf dit weekend weer regelmatig de morgen tegemoet. Eindelijk hoor ik u zuchten. Wat hebben we het gemist. U heeft vast ook gehoord hoeveel mensen, niet alleen jongeren, een coronaboete opliepen wegens samenkomen, feesten en dansen dan is het een belangrijk ding, toch?

Maar kijk, het mag straks weer en zonder mondmasker. Pessimisten dachten dat het vieren van oud naar nieuw onder coronaregels zou bezwijken. Niet dus, gelukkig want mensen die uitgaan, willen dansen en uit de bol gaan hebben mensen nodig muziek maken en die willen zingen. Daar tel ik bij. Ik ben keiblij dus. Een stukje van mijn leven terug, telt voor ons allemaal, ook voor diegene die geen zin hebben, maar als de goesting er komt kunnen ze gewoon gaan dansen.

Meezingen mogen jullie nog steeds want de sfeer die er was toen iedereen SWEET CAROLINE, LEEF of ANTWAARPE meezong was echt bijzonder. Als mensen staan Jiven, Twisten, Salsa of Whatever, ja ….dan zingen ze niet echt mee.

Laat dat niet verloren gaan. Het gaf me zo een heerlijk gevoel, samenhorigheidsgevoel. Door COVID-19 mochten we dat plezier herontdekken. De geweldige formule van Antwerpen zingt.

Lieve schatten, we gaan ervoor, nog steeds wat voorzichtig en niet meteen beginnen te knuffelen en zoenen. Als we ons niet helemaal goed voelen en toch de deur uitgaan staat een mondmasker niet meer zo raar.

Ga allemaal lekker uit en Dans The Night Away

Zorg ondertussen goed voor jezelf en voor elkaar.

Liefs van jullie muzikant

Danny

DIGITAL CAMERA

Gepubliceerd door danny foster live

Daar waar ik niet mijn woorden vind, waar mijn uitleg onduidelijk is spreekt mijn muziek want dan zijn ook de stiltes belangrijk!

2 gedachten over “Ik kan ni wachten!

  1. Dag Maartje, Danny. Heel fijn voor jullie dat er weer zonder coronaregels, opgetreden kan worden. Ik kan me heel goed voorstellen dat het een enorm gemis is geweest om zo lang niet op te kunnen treden en de saamhorigheid en contacten te moeten missen. Ook het optreden in de verzorgingshuizen is heel fijn voor de mensen geweest. Een heel goed gebaar dat niet verloren mag gaan. Het is zeer gewaardeerd. Ga zo door. Hartelijke groet, Frans

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: