Ik wil ’t graag nu al vertellen.

Ik ben zo enthousiast, we gaan werken aan 2 nieuwe opnames, covers, ja, maar nummers die ik al zo lang wil uitbrengen. Nummers die ik zelf geweldig vind, die ik heel graag zing. Die ik zing voor mezelf en niet omdat het publiek ze vraagt.

A Minute Of Your Time heeft zo’n prachtige tekst en een emotionele melodie waar toch iedereen warm van word. Het was niet echt een grote hit voor Tom Jones. Als 10-jarige knaap vond ik dit wel prachtig en zong het passioneel mee.

Marie Marie een nummer van de broertjes Olsen (Brødrene Olsen) is een Deens muziekduo bestaande uit de broers Jørgen Olsen en Noller Olsen. Dit nummer is niet zo vaak gecoverd dan de meeste favorieten in mijn repertoire maar toch een geweldig dansnummer.

Ik hou jullie zeker op de hoogte en via dit kanaal zal het afgewerkte resultaat te beluisteren zijn.

Groetjes van jullie muzikant

Danny

Gepubliceerd door danny foster live

Daar waar ik niet mijn woorden vind, waar mijn uitleg onduidelijk is spreekt mijn muziek want dan zijn ook de stiltes belangrijk!

2 gedachten over “Ik wil ’t graag nu al vertellen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: