Blij en dankbaar!

Hallo lezers, volgers, fans, supporters of zeg ik gewoon “dag lieve vrienden”

Enkelen onder jullie zijn al op de hoogte van de nieuwe bewerking van Wasted Days And Wasted Nights. Onverwachts voor mij persoonlijk een hit. Er is nog nooit een nummer van mij zo door het dak gegaan is. Door mijn “dakje” want veel van mijn zingende vrienden zullen hier niet meteen van opkijken.

Wat bijzonder leuk is zijn de positieve reacties op eerst het herkenbare en daarna het nieuwe ritme. Ik geniet van de felicitaties, van de whaaaws, de supers en de duimkes. Ook plezant is dat mensen spontaan meezingen of beginnen te bewegen op de muziek. Ik deel graag de link hieronder zodat je ’t kan beluisteren. Laat gerust een reactie en vertel me wat je er zelf van vind.

Wasted Days And Wasted Nights

Met lieve warme groet

Jullie dankbare muzikant Danny

Gepubliceerd door danny foster live

Daar waar ik niet mijn woorden vind, waar mijn uitleg onduidelijk is spreekt mijn muziek want dan zijn ook de stiltes belangrijk!

2 gedachten over “Blij en dankbaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: