Johnny White

Hallo vrienden, lezers, nieuwsgierigen of fans 😉 Hahaha, vind ik nog steeds een gek woord. FANS. Ik ben nochtans fan van Johnny White en zijn muziek, ik keek naar hem op. Niet alleen voor zijn stem, niet voor de teksten of voor zijn humor maar voor wie hij was. Een bijzonder warm mens, empathisch, nuchter, bescheiden en getalenteerd. Ik mocht hem mijn vriend noemen. Hij was ook mijn voorbeeld. Veel te jong gestorven. Wat een verlies voor de Vlaanderen.

Vermits het nu ongeveer 8 jaar geleden is dat hij stierf, wou ik hem herdenken, eren met het lied dat bij hem hoorde. Zijn allergrootste hit! Verloren Hart, Verloren Droom.

Met groeten aan iedereen.

Zorg goed voor jullie zelf en voor elkaar.

Liefs van jullie muzikant

Danny

Gepubliceerd door danny foster live

Daar waar ik niet mijn woorden vind, waar mijn uitleg onduidelijk is spreekt mijn muziek want dan zijn ook de stiltes belangrijk!

3 gedachten over “Johnny White

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: