30 JAAR CAFE JOZEF! Dat was me nogal een feest!

In april 1️⃣9️⃣9️⃣2️⃣ begon ik als muzikant in Café Jozef! Nu 3️⃣0️⃣ jaar en 3️⃣ eigenaars van het Café geleden. Ik had totaal niet verwacht dat Max en Caro er ook hun feestdag van zouden maken. JA DUS!!!! Was heerlijk, ze hebben me letterlijk in de bloempjes gezet, of “in the picture”, of “op een podium” en overladen met aandacht, complimenten, felicitaties en attenties. Ik zeg steeds dat zoiets niet hoeft, dat ik daar niet van hou maar toch. Geeft me weer dat gevoel dat mensen blij zijn met wat ik doe, met dat wat ik het liefst doe en beste kan. Mijn muziek brengen, zingen en plezier maken!! Zij die mijn blog lezen weten al dat ik het woord “fans” niet graag in de mond neem. Daarom……………………….

Beste familie, vrienden, lieve schatten allemaal, het was gisteren een totale verrassing toen ik binnenkwam. Het podium versiert, slingers en ballonnen, leuke filmpjes en foto’s, mijn eigen citaten en grapjes van de voorbije 3️⃣0️⃣ jaar. Max en Caro en het Jozef team hadden het mooi gefikst allemaal. 3️⃣0️⃣ jaar als muzikant werken is inderdaad niet niks. Als ik het uitspreek kan ik het zelf bijna niet geloven. Ik herinner mij nog altijd de eerste dag dat ik speelde alsof het vorige week was. Op een vrijdag met Willy aan de keyboard en Benny als drummer. Nooit gedacht dat ik zoveel jaren later nog steeds in de Jozef muziek zou mogen maken. Mee zou aan’t feesten zijn 😅🤣 Maar weet ge, ik heb het al eerder gezegd “als jullie niet de moeite hadden gedaan om bijna elke week te komen en uit jullie dak te gaan had het nooit geen 3️⃣0️⃣ jaar blijven duren”. Jullie zijn daar allemaal mee de oorzaak van, een dikke dikke mercie daarvoor. Ook Max en Caro, die mij inmiddels ook al 9️⃣ jaar terug de kans hebben gegeven het muziek in de Jozef te doen herleven. Er zijn ook mensen die spijtig genoeg niet meer in ons midden zijn, die het begin ook hebben meegemaakt en lang ervoor al in de Jozef kwamen. Zolang Vadertje gezondheid het toelaat gaan we verder, alhoewel de nacht en de morgenuren is verleden tijd. Ik wil dan ook iedereen bedanken, ook Martje, mijn dank gaat naar haar omdat zij mij altijd door dik en dun steunt.

Bedankt voor de massa’s lieve attenties, gelukwensen, kaartjes, Champagne, bloemen. Jullie geven mij natuurlijk kracht en inspiratie om verder door te gaan. Vanzelfsprekend hoop ik ook voor jullie, dat we jullie allemaal nog veel in CAFE JOZEF mogen verwelkomen en samen plezier kunnen maken. Dikke, dikke, dikke mercie allemaal en tot straks . Veeeeeele kussen.

😘😘😘😘😘

Jullie muzikant Danny

Gepubliceerd door danny foster live

Daar waar ik niet mijn woorden vind, waar mijn uitleg onduidelijk is spreekt mijn muziek want dan zijn ook de stiltes belangrijk!

2 gedachten over “30 JAAR CAFE JOZEF! Dat was me nogal een feest!

 1. Lieve Danny,

  Dat ze jou gevierd hebben heb je dubbel en dik verdiend, jammer genoeg konden we niet aanwezig zijn maar met de foto’s kunnen we een beetje mee genieten van JOUW avon. Natuurlijk is iedereen trots op wat jij doet. Nog vele gezonde jaren en hopelijk zijn we er dan bij om jouw 40 jaartjes als muzikant in de Jozef te vieren. Dikke kus en doe zo voort
  Frieda en Erwin

  Like

 2. Ik moest spijtig genoeg mijn paasweekend opofferen voor mijn werk . In die dertig jaar zijn er veeeeeeeel feestjes gebouwd in Café Jozef . Hoeveel je er nog bijdoet zal de toekomst en de gezondheid wel bepalen , maar denk vooral aan uw gezondheid dat komt op de eerste plaats . Nog vele succes volle jaren

  Marc & Yvonne

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: