Feestmarkt,

Af en toe iets anders, nieuwe uitdaging, nieuwe ervaring, LOVE IT!

25 mei 2022, dag voor Hemelvaartdag was ik al laaiend enthousiast, maar tegelijk nieuwsgierig en onwetend. Wat word het? Zou het gaan regenen? Zou er veel volk komen? Hebben ik wel plaats genoeg? Is mijn materiaal sterk/ luid genoeg? Toch anders dan wat ik gewoon ben. Een feestmarkt,’t is zolang geleden dat hier een grote een feestmarkt was. En kijk, wat zon, beetje wind, bier, water, wijn, koffie. Variatie marktkramers. Natuurlijk mensen die de deur uit gaan. Daarbij een fantastisch team dat de mensen voorziet van een natje en een droogje. Zet mij en mijn keyboard op een goede plek, ik zorg wel voor muziek. Als je deze ingrediënten mengt wat krijg je dan?

SINGING EN DANCING IN THE STREETS.

Allemaal blije, uitgelaten mensen. Buiten komt men dan vrienden, buren en cafékennisen tegen. Om 18 u gaat de muziek wat rustiger en iedereen gaat op zijn gemakje op weg naar huis. Geen ruzies of vandalisme, geen zattemansincidenten. Het was geweldig, sowieso ben ik er opnieuw volgend jaar, Hemelvaartsdag, feestmarkt 2023, wil je echt ni missen. Zet alvast in uw agenda.

Gepubliceerd door danny foster live

Daar waar ik niet mijn woorden vind, waar mijn uitleg onduidelijk is spreekt mijn muziek want dan zijn ook de stiltes belangrijk!

3 gedachten over “Feestmarkt,

  1. Het was zeker een succes ik denk niet dat de mensen kunnen klagen , en als ze klagen weten ze niet wat plezier en fun maken is . Het geluid was perfect de stem met andere woorden alles was perfect . Dat we zo iets maar veel mee meer konden doen . Volk was er genoeg en de voorbijgangers bleven ook staan om JOU bezig te zien en te kunnen aplaudiseren . Bedankt vriend voor al de goede en mooie momenten van de FEESTPARTY en OPTREDEN .

    Twee trouwe fans Marc & Yvonne

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: