Je kan mijn liedjes streamen

Ja, ja, Danny Foster is te beluisteren via streaming. Cd’s verdwijnen, niet in t minste omdat cd-spelers minder en minder in de huiskamers te vinden zijn. Streamen kan overal waar internet is, je kan dan ononderbroken luisteren naar muziek of kijken naar video’s en films zonder dat je ze kan opslaan op PC, laptop, digicorder of andere. En voilà, de muziek van Danny Foster kan je vinden via streamingdiensten zoals YouTube, maar das niet nieuw. Ook op Spotify, Apple Music, Facebook, Google Music, Deezer, Amazon, Audiomack, Soundcloud en tal van andere. Op dit moment zijn er 24 nummers van mij te vinden. er volgen er nog dus laat je gaan en toets Danny Foster in de zoekbalk. Start streaming 😉

Met lieve groeten van jullie muzikant Danny

Gepubliceerd door danny foster live

Daar waar ik niet mijn woorden vind, waar mijn uitleg onduidelijk is spreekt mijn muziek want dan zijn ook de stiltes belangrijk!

4 gedachten over “Je kan mijn liedjes streamen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: