Beautiful Noise,

Yes! Beautiful Noise, heerlijk nummer van Neil Diamond.

In Beautiful Noise beschrijft Neil de stad New York, waar het nummer is geschreven. Hij laat de geluiden van de stad op zich afkomen en tracht ze te onderscheiden. Hij zingt over een trein die over de spoorweg rijdt, over het dreunen van stappen en het geklikklak van schoenen op de straat, over kinderen die spelen in het park. Het klinkt als een melodie, een story van een symfonie en deze smeekt hem om er een lied over te schrijven.

Beautiful Noise werd een grote hit in Europa. In Nederland was het nummer het meest succesvol met een derde plaats in de Nationale Hitparade en een vierde plaats in de Top 40. In België kwam het tot de zesde plaats in de Ultratop 50 en in het Verenigd Koninkrijk behaalde het de dertiende positie. Heerlijk meeslepend nummer waar ik bij wegdroom……………….

Lieve groeten

Jullie muzikant Danny

Gepubliceerd door danny foster live

Daar waar ik niet mijn woorden vind, waar mijn uitleg onduidelijk is spreekt mijn muziek want dan zijn ook de stiltes belangrijk!

3 gedachten over “Beautiful Noise,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: